GREVA BOTERORE E GRAVE KERKON

o Pagese per cdo pune perkujdesjeje – ne rroga, pensione e mundesi te tjera. Cfare eshte me e vlefshme se sa te rriturit e femijeve dhe te perkujdesurit per te tjeret?
o Investoni ne jete e mireqenie e jo ne buxhetin ushtarak e burxhe.
o Pagese te barabarte per te gjithe, gra e burra ne tregun boteror.
o Pagese te pushimit te lindjes, pushim per te ushqyerit me gji e benefite te tjera, mos na mohoni te drejtat vetem se jemi gra.
o Ndalimin e “borxhit te trete boteror” qe eshte me shume per grate dhe vajzat. Ne na kane borxh me shume se sa i kemi.
o Nje menyre te lehte per uje, shendetesi, banim, transport, arsim.
o Nje energji dhe teknologji jo ndoteseqe shkurton oeret e punes. Ne te gjithe kemi nevoje per paisje elektrike por edhe per pushim.
o Mbrojtje dhe azil nga dhuna dhe persekutimi, perfshire nga anetaret e familjes dhe njerezit me pozite e autoritet.
o Liri levizje. Kapitali udheton i lire pse jo njerezit?